Hyra utrustning och prova hockey i Stockholm

Spela hockey på riktigt

Prova hockey tillsammans – en garanterat unik upplevelse.

Vill ni, företaget, kompisgänget eller svensexan/möhippan, prova världens roligaste sport är detta tillfället ni väntat på. Vi på sjutton22 hjälper er att prova ishockey och hyra hockeyutrustning!

Hos oss kan ni, oavsett nivå, utrustning eller erfarenhet, hyra en egen utrustning och få hjälp att spela hockey på riktigt. Alla kan vara med! På isen bestämmer ni helt upplägg beroende på antal deltagare och nivå.

Läs mer om när IT-konsultbolaget tretton37  hyrde utrustning hos oss.

tretton37 hyr utrustning och provar hockey
tretton37 provar på hockey

Varje spelare hyr, om ni behöver, en komplett hockeyutrustning (inkl. skridskor även om egna skridskor alltid passar bäst) i anpassad modell och storlek. Om behov finns ger vi en genomgång i hur man klär på sig en hockeyutrustning samt är behjälpliga med detta under tiden fram till ert ispass.

Ute på isen bestämmer ni helt upplägg beroende på antal deltagare och nivå. Oavsett om ni vill spela på helplan med line-up, domare och speaker eller om ni väljer att dela upp isen för smålagsspel ”på tvären” hjälper vi er att ställa i ordning isytan. Vi är under hela er match behjälpliga med de eventuella problem som uppstår t ex att byta klubba, fylla vattenflaskor, justera utrustningen etc. Vi ni spela ”på riktigt” så kan ni även hyra riktiga målvakter som är med er och spelar. Om behov finns hjälper vi er givetvis också att boka istid.

Ute på isen utlovar vi en utmanande och oerhört rolig upplevelse, vi garanterar en unik upplevelse, minnen för livet och träningsvärk!

 Vi hjälper er att skräddarsy en minnesvärd hockeyupplevelse för alla!

Kontakta oss, via mail, telefon eller formuläret nedan för diskussion och prisförslag!