Material

Olika material för olika behov

För att tillverka er egen matchtröja väljer ni mellan fyra utvalda material, varje material har olika egenskaper och ni väljer själva det material som möter ert behov bäst.

Game Pro Light

Detta är ett material som lämpar sig bra för barn- och ungdomslag inom ishockey eller för dig som vill ha en egen designad matchtröja till ett kundevent eller som supportertröja. Game Pro Light är 100% polyester (140 g/m2).

Game Pro A

Detta är ett material som lämpar sig mycket bra för senior- och juniorlag inom ishockey, men inte kräver en tröja i SHL-klass. Ett slitstarkt material som ger dig din egen designad matchtröja. Game Pro A har lite mer struktur på ytan, och uppfattas därför som mer matt än Game Pro B. Game Pro A är 100% polyester (200 g/m2) och en av våra riktiga storsäljare till lag i div 2, 3 och 4.

Game Pro B

Detta är ett material som lämpar sig mycket bra för senior- och juniorlag inom ishockey, men inte kräver en tröja i SHL-klass. Ett slitstarkt material som ger dig din egen designad matchtröja. Game Pro B har ytterst lite struktur på ytan, och uppfattas därför som mer blankt än Game Pro A. Game Pro A är 100% polyester (230 g/m2) och en av våra riktiga storsäljare till lag i div 2, 3 och 4.

Game Pro Competition

Vårt ”top of the line” material, som lämpar sig bäst för seniorlag inom ishockey som vill ha en egendesignad matchtröja av riktigt hög klass med mycket bra kvalitet. Game Pro Competition är 100% polyester (250 g/m2) och lämpar dig bäst för lag i de högre divisionerna eller för er som vill ha en tröja som är det lilla extra.

> Tillbaka till Matchtröjor